Horváth Gréta már egy hónapnyi életmódváltást követően is látványos változáson ment keresztül, ám a második hónapra valóban döbbenetes eredményt ért el.

A vége pedig még messze, hiszen Gréta 17 kilótól szeretne megszabadulni ebben az évben. Ha így folytatja, egészen biztosan sikerülni fog neki, mi drukkolunk!

Január 6.-án kezdtem el az egészet. Azóta tartom a dolgot!Amiket eszem: Zöldég, rizs, sonka, gyümölcs (pirosak), tojás, sajt (parmezán, mozzarella), levesek, liszt mentes főzelék, fehér húsok, lencse, bab, halak,magok! Amit nem eszem: LISZTET TARTALMAZÓ ÉTELEK! Semmilyen mennyiségben nem fogyasztom! Zabot nem eszem, nem szeretem. Csomagolt bolti "szarok" (nasik), csoki, cukor. Igazából, ami színes cuki csomagolásban van azok hizlalnak, erre jöttem rá. Vannak hullámok, amikor kívánok ezt azt, de elenyésző! Az első két hét pokoli, mostanra semmi probléma nincs azzal, hogy nem eszem ezekből! Igazából, ha Rómát lehoztam lisztes dolgok nélkül, akkor bármire képes vagyok! Amit ettem párszor burgonya (nászút alatt), mert nem volt más, de iszonyat keveset és az esküvői másnapra csak ez volt opció. Ettem 2* fagyit ami gyümölcsös sorbet, valódi gyümölcs. Igazából nagyon jól érzem magam a bőrömben. Illetve kezdem. Van még hátra, és a kinyúlt bőr az ott van, ha leülök ez a fogyás, szülés kombója. Ami kevésbé zavar, mint tavaly mert kisebb a bélés. De azért nah! Ott van, ha leülök, mint egy kéretlen övtasi a Balaton parton a 80-as években. 8,3 kg-ot fogytam eddig! Ma álltam rá a mérlegre és a fotó is ma reggeli – írta Gréta.