Koronavírus: lemondta táborait és összes edzését Rubint Réka

Rubint Réka COVID-19 koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a Facebookon, élő videóban jelentette be, hogy elővigyázatosságból egy darabig nem tart edzést, a táborait pedig későbbre halasztja. 

"Nagyon nehéz erről beszélni, hiszen tudjátok, hogy mennyire fontos nekem a családom. Nem csak a szűk kis körülöttem lévő családom, hanem az nagy-nagy alakreform családom is. Azt gondolom és minden megérzésem azt súgja, pedig én optimista ember vagyok, hogy nem szabad most menni (...) Közel van az időpont és egyre felfokozottabb a hangulat. Én látom azt, hogy nagyon sokan félnek. Én a megelőzésben hiszek, ennek pedig nagyon fontos eleme, hogy ne tegyük ki magunkat és a családunkat olyan kockázatnak, aminek aztán ha következménye lesz, azt soha senki nem bocsátaná meg magának. (...) Bízom benne, hogy augusztus végére és szeptemberre a koronavírus már csak egy rossz emlék lesz" - mondta el Réka a követőinek.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.