Újabb fordulatot vett Nótár Mary peres ügye

Forrás: facebook / Nótár Mary -
Nótár Mary peres eljárás menedzsment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta pereskedik egymással Nótár Mary és egykori menedzsere. Most újabb fordulatot vett az ügy, ugyanis Mary menedzsmentje megtörte a csendet.

Megszólalt Nótár Mary menedzsmentje az évek óta zajló peres ügy kapcsán.

Nótár Mary Forrás: facebook / Nótár Mary


"A Skyforce Kft. tudomása szerint az Ügyészség ellenük semmilyen ügyben nem folytat nyomozást, a társasághoz az Ügyészségtől ilyen irányú megkeresés nem érkezett. A társaság nem akadályozza Nótár Mária videóinak megjelenését a legnagyobb videómegosztó oldalon, hiszen a társaság tulajdonában lévő csatornán az előadó videói továbbra is megtekinthetők. Amennyiben valamely videó mégsem jelenhet meg, azt nem a Skyforce Kft., hanem a videómegosztó oldal korlátozza a korábban a társaság és az előadó között létrejött, de azóta az előadó által egyoldalúan felmondott szerződés alapján. A Skyforce Kft.-nek legjobb tudomása szerint más előadóval jogvitája nincs. Az énekesnő az általa generált feszültséget hírverésre használja fel és az ügynökséget rossz színben kívánja feltüntetni.

Kilenc évi közös munka és sikerek után nem érzi méltónak az ügynökség ezt a magatartást. A média felhasználása helyett a magyar bíróságra és az igazságszolgáltatásra kívánjuk bízni a jogvitát.

A Skyforce Kft. által indított kártérítési perben - mely a felek között jelenleg is folyamatban van - a bíróság által kirendelt szakértő is több tízmillió forintot állapított meg az ügynökség javára kártérítésként, de nyilvánvalóan a per a bíróságon fog eldőlni, nem a médiában.

A Nótár Mária által említett szakvéleményt a mai napig nem küldte el sem a videómegosztó portálnak sem pedig a bíróságra nem került csatolásra mindezidáig, annak tartalmát nem ismerjük.

A Skyforce Kft. álláspontja szerint Nótár Máriával ellentétben a társaság többször is békés úton kívánta rendezni a közöttük fennálló vitás ügyeket, ugyanakkor az egyezségkötés létrejöttét, mindig az Énekesnő magatartása akadályozta meg.

A folyamatban lévő pereknek reményeink szerint ebben az évben vége lesz, s - bárhogy dönt is a bíróság-, az énekesnő méltóságteljesen fogadja azt." - nyilatkozta a Skyforce a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.