Tragédia után: Így kezd új életet L.L. Junior

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
LL Junior tragédia költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L.Junior és családja egy-két hónap múlva beköltözik új otthonukba.

Nehéz döntés volt ez számukra, azonban az énekes mindenképpen új életet akart kezdeni a kisfia elvesztése után.

„Törökbálinton vásároltunk egy házat, amibe a feleségemmel azonnal beleszerettünk. Persze, a beköltözés nem olyan egyszerű, hiszen év elején kezdtük el a felújítást, sok falat kivertek, az összes csempét és járólapot felszedték, szóval elég drámai volt a helyzet, de azóta szépen haladnak a munkások"- mesélte Junior a Blikknek.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Az énekes tavaly augusztusban veszítette el egy tragikus autóbalesetben a kisebbik fiát, a hároméves Dávidot, ha bár másik gyermeke, Lacika miatt erős maradt, úgy érezte, mégis változásra van szüksége.

„Sok volt ez a tavalyi év... Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze¬rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.