Anya és lánya olyan közel állnak egymáshoz, hogy közös esküvőjük és nászútjuk volt

Forrás: NORTHFOTO/John Hickey Photography -
esküvő házasság anya-lánya nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egy olyan szoros anya-lánya kapcsolatról álmodik, ami végül egy dupla esküvőhöz és közös nászúthoz vezet... vagy nem?

A 35 éves Aisling Cislikauskiene és anyja, az 53 éves Trisha Duffy inkább barátok, mint anya és a lánya. Ez pedig nem csupán a köztük lévő alig 18 évnek köszönhető, mindig is úgy tekintettek egymásra, mint legjobb barátnők, a szülői, gyermeki minőség csupán másodlagos volt az életükben. Így, amikor szinte egyszerre jegyezték el őket, nem sokat gondolkodtak azon, hogy esküvőjüket, sőt a nászútjukat is közösen tartsák.

A két nő először külön esküvőt tervezett, majd Trisha kezdte azzal ugratni lányát, hogy közösen kellene oltár elé állniuk. Aisling először nem tartotta jó ötletnek, mivel nem akarta édesanyja nagy napját „ellopni", de végül úgy érezte, ezzel lehetne csak igazán különlegessé tenni mindkettőjük számára.

Aisling Cislikauskiene (35) és anyukája, Trisha Duffy (53) a nagy napon Forrás: NORTHFOTO/John Hickey Photography

Trisha ekkor ugyan már elkezdte szervezni saját esküvőjét, de engedett benne némi változtatást, hogy az lányának is megfeleljen. A vőlegényeknek egy percig sem volt kifogásuk a dupla esküvővel kapcsolatban – mivel a két pár egyébként is rengeteg időt töltött együtt, olyanok voltak, mint a legjobb barátok -, így anya és lánya boldogan és fesztelenül szervezhették a közös nagy napjukat.

Az esküvőkre 2020. február 14-én, Valentin-napon került sor a Castletroy Park Hotelben, Limerickben, Írországban. Összesen 160 vendég előtt mondta ki a két ara a boldogító igent, ám a meghívottak csak az utolsó percben tudták meg, hogy itt bizony két esküvő tanúi lehetnek.

Anya és lánya olyan közel állnak egymáshoz, hogy közös esküvőjük és nászútjuk volt Forrás: NORTHFOTO/John Hickey Photography

Ez volt életem legjobb napja, olyan különlegessé tette, hogy megoszthattam édesanyámmal. Inkább vagyunk a legjobb barátok, mint anya és lánya. Nem változtatnék semmin – mondta Aisling.

A négyes ezután közös nászútra indult, egy egyhetes körutazásra Spanyolországba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.