Nagy Feró nem találkozik unokáival a koronavírus miatt: "Megkönnyezem ezt a helyzetet"

Fotó: Mudra László - Origo -
járvány Beatrice rocker zenekar koronavírus Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beatrice frontembere jó ideje önkéntes karanténba vonult. Bár tudja, hogy ez a helyes döntés, nehezen viseli unokái hiányát.

"A fiam, Hunor és a családja itt lakik mellettünk, az ablakból látom őket mindennap. De most – bármennyire is szeretném – mindannyiunk érdekében le kell mondanom a nagypapai látogatásokról. Alíz Beatrice ugyan hív, hogy papa, jelzi, menjek oda, de én nem tehetem, nem vehetem fel, nem simogathatom meg, csak messziről integetek neki. Ő meg nem érti, mi történik..." – kezdte a Blikknek Feró.

Nagy Feró a koronavírus miatt miatt nem találkozhat szeretett unokáival. Fotó: Mudra László - Origo

"A feleségem, Ági többször el is sírta magát ettől a helyzettől, nagyon nehezen viseljük, hogy nem játszhatunk velük, bevallom, nem könnyű, én is megkönnyezem ezt a helyzetet, hiszen imádjuk az unokáinkat.

A másik fiam, Botond kisfiával, Patrikkal is csak telefonon érintkezünk, neki próbáltuk elmagyarázni, hogy a vírus miatt történik ez, erre ő elkezdett tiltakozni, hogy nem, nincs vírus, és én a papához akarok menni. A szívem szakad meg, de most mindannyiunk egészsége érdekében ez az egyetlen megoldás" – zárta sorait az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.