A Beatrice frontembere jó ideje önkéntes karanténba vonult. Bár tudja, hogy ez a helyes döntés, nehezen viseli unokái hiányát.

"A fiam, Hunor és a családja itt lakik mellettünk, az ablakból látom őket mindennap. De most – bármennyire is szeretném – mindannyiunk érdekében le kell mondanom a nagypapai látogatásokról. Alíz Beatrice ugyan hív, hogy papa, jelzi, menjek oda, de én nem tehetem, nem vehetem fel, nem simogathatom meg, csak messziről integetek neki. Ő meg nem érti, mi történik..." – kezdte a Blikknek Feró.

Nagy Feró a koronavírus miatt miatt nem találkozhat szeretett unokáival.Fotó: Mudra László - Origo

"A feleségem, Ági többször el is sírta magát ettől a helyzettől, nagyon nehezen viseljük, hogy nem játszhatunk velük, bevallom, nem könnyű, én is megkönnyezem ezt a helyzetet, hiszen imádjuk az unokáinkat.

A másik fiam, Botond kisfiával, Patrikkal is csak telefonon érintkezünk, neki próbáltuk elmagyarázni, hogy a vírus miatt történik ez, erre ő elkezdett tiltakozni, hogy nem, nincs vírus, és én a papához akarok menni. A szívem szakad meg, de most mindannyiunk egészsége érdekében ez az egyetlen megoldás" – zárta sorait az énekes.