Ed Sheeran eladományozta a gitárját, hogy segítsen egy rákos rajongójának

adomány rák Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves nő három éve küzd petefészekrákkal,  a betegség többször kiújult nála, de úgy tűnik, az immunterápiának köszönhetően máris közelebb került a gyógyuláshoz, amihez Ed Sheeran is hozzájárult.

Az angol Suzi Aries 2017 januárjában szembesült azzal, hogy petefészekrákja van, ráadásul annak az egyik legritkább és legagresszívabb fajtája.- írja a DailyMail.

Mint, ahogy sokan ő is elkezdett kemoterápiára járni és gyógyszeres kezelést is kapott, de ezek egy idő után már nem segítettek rajta, a betegség újra kialakult nála. Csak egy lehetősége maradt: egy immunterápiás kezelés, ami viszont nem volt elérhető az angol egészségügyi szolgálatnál.

Az angol Suzi Aries teljesen ledöbbent, amikor megtudta, Ed Sheeran is beszállt az adományba Forrás: gofundme.com

Suzi 2019 nyarán kezdett adomány gyűjteni annak érdekében, hogy minél előbb ki tudja fizetni a méregdrága immunterápiás gyógyszereket.

Ez idáig már majdnem 150 ezer fontot (62 millió forint) sikerült összegyűjteni - családok, barátok, ismerősök és ismeretlenek segítségével egyaránt.
A világsztár Ed Sheeran is beszállt az adományba, aki az egyik gitárját ajánlotta fel a jó cél érdekében, ami végül 1500 fonttal (620 ezer forint) járult hozzá a kezelés költségeihez.

"Teljesen ledöbbentem, de megtiszteltetésnek veszem, hogy a kedves előadóm, Ed Sheeran is nagylelkű adománnyal járult hozzá a gyógyulásomhoz. Nagyon szeretnék vele egyszer találkozni, hogy személyesen is megköszönhessem neki"- mondta Suzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.