Élete legdrasztikusabb diétájáról vallott Radics Gigi

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
diéta fogyás drasztikus egészség Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi fogyási kálváriájáról mesélt a Best magazinnak.

Radics Gigit már 8 éves korában diétára fogták, az énekesnő akkor 70 kilót nyomott. Akkor fél év alatt sikerült 20 kilótól megszabadzlnia, de hosszú távon nem sikerült megtartania súlyát. Azóta számtalan fogyókúrát kipróbált, és nem tagadja: volt, amikor éheztette magát az álomalak elérése érdekében.

Radics Gigit kiskorában ismerte meg az egész ország. Forrás: Youtube

„Néhány esztendeje vágtam bele életem legdrasztikusabb fogyókúrájába. Akkoriban divatosak voltak a turmixdiéták, én is bedőltem nekik.

Egész nap csak ezeket a készítményeket ittam, és leveseket fogyasztottam. Szilárd táplálékot egyáltalán nem vettem magamhoz. Pár nap elteltével rájöttem, hogy tarthatatlan ez az étrend: feszült voltam, falra tudtam volna mászni az éhségtől. Sem az egészségemnek, sem a közérzetemnek nem tett jót, ezért abbahagytam" – árulta el Radics Gigi, aki olykor az édesanyja ruháit hordta, hogy palástolja a pluszkilókat.

Gigi az elmúlt egy évben már személyi edzővel edz és étrendet is váltott.

„Ma már az XS-es ruhaméret is rám jön, ami nagy boldogság, hiszen végre elértem azt a formát, amelyet kitűztem célul"

– mondta.

Forrás: Instagram/Radics Gigi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.