Vásárlás közben akadt ki Erdélyi Mónika: "Ami a hipermarketben fogadott, az borzadály volt"

vásárlás Erdélyi Mónika koronavírus kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika betartja a kijárási korlátozás szabályait: ritkán és élelmiszerért hagyja el otthonát. Vasárnap azonban arról számolt be Facebookján, hogy tömegnyomor fogadta a hipermarketben. 

"Muszáj volt elmennem így másfél - két hét után friss gyümölcsöt és zöldséget venni és ami a hozzánk legközelebb lévő hipermarketben fogadott, az borzadály volt. Konkrétan egymillióan voltak! Normál időszakban sincsenek egyszerre ennyien, pláne nem vasárnap délután, mint most. Az eladó szerint reggel kilenctől délig senki, most viszont tömegnyomor. Az emberek fele rendesen maszkban - kesztyűben, a másik fele viszont mintha fittyet hányna mindenre, se maszk se kesztyű és esküszöm láttam olyat, aki szerintem simán 65 fölött volt. A legtöbb ember normálisan televásárolta a kosarát, hogy minél kevesebbszer kelljen az üzletbe mennie, de előttem például egy olyan házaspár állt, akik mindössze négy dolgot tettek a kosarukba, négyet és nem többet! Abból kettő sör és fagyi volt. Létszükséglet" - írta többek között posztjában Mónika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.