gálaműsor TV2 Neked énekelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked énekelek címmel gálaműsorral készül a TV2, amelyben az összefogás fontosságára hívják fel a figyelmet és köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. A produkciót április 19-én vasárnap este láthatják a nézők.

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze április 19-én vasárnap este, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat.

A Neked énekelek című gálaműsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek az előadóművészek, népszerű sportolók, továbbá olyan magyar sztárok is részt vesznek a műsorban, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A TV2 Csoport fontosnak tartja, hogy ezekben a nehéz időkben felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére. Egy ilyen krízis-, illetve elzárkózást igénylő helyzetben még nagyobb szükség van eljuttatni a zenét, művészi élményt, szórakoztatást a háztartásokba. A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük azoknak a hétköznapi hősöknek is, akik önzetlenül végzik a napi feladataikat az otthonukon kívül, hogy biztosítsák a magyar emberek számára az alapvető szolgáltatásokat. Elismeréssel és hálával tartozunk nekik megfeszített munkájukért, kitartásukért.

Forrás: Marton Szilvia

A gálaműsor egyik kiemelkedő pillanata az lesz, amikor az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd. A megmozdulásba már most szeretné a TV2 a nézőket is bevonni. Akinek van kedve, hogy így is kifejezze a támogatását, együttérzését és szeretne egy közös klipben szerepelni a kiváló magyar sportolókkal, nem kell mást tennie, mint felénekelni telefonjába a dal refrénjét, és elküldeni nekünk ezt a videót „Együtt énekel az ország" jeligére április 15-ig. A felvételeket ide kell feltölteni.

A műsor házigazdái a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.