plasztikai műtét patkány influencer karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány megfékezéséért hozott korlátozások rengeteg ember életére negatív hatással vannak, ám az ausztrál influencer, Zilla Stacey ilyenkor is csak a külsejét félti.

Zilla Stacey eddig összesen körülbelül 70 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre, hogy külseje minél tökéletesebb legyen. Egy évre előre eltervezte mikor milyen testrésze korrigálása céljából feküdne kés alá, ám ezeket a beavatkozásokat a koronavírus miatt kénytelen elhalasztani, amely igencsak rosszul érinti az influencert.

Ausztráliában március 25-e óta tilos bármely féle szépségipari szolgáltatónak kinyitnia. Ettől függetlenül azóta Zilla már háromszor részt vett plasztikai műtéten, hiszen komolyan aggódik külseje miatt. Beteges félelme, hogy a karantén végére úgy fog kinézni mint egy patkány műszempilla, műkörmök és botox nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.