Álarcos énekes: Újabb kulisszatitkok derültek ki a forgatásról

finálé Álarcos énekes próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a fináléhoz az RTL Klub Álarcos énekese: a hétvégén kiderül, kit rejtenek a Krokodil, a Nyuszi és a Robot jelmezek.

Nyuszi, Krokodil, Robot a három szereplő, akik végig meg tudták őrizni a titkukat, így még nem tudni, kiket rejtenek az álarcaik. A versenyzők változatos produkciókat nyújtottak, így azt, hogy ki a végső esélyes nehéz megjósolni.

A showműsor ilyes fajta biztonsági intézkedés még soha nem igényelt Magyarországon. A titok megőrzése érdekében sok minden bevetettek. Például az előadókat egy előre lefixált helyen vette fel a sofőr, aki mindaddig szemellenzőt viselt, amíg a sztárok fel nem vették az arcukat és a ruházatukat takaró öltözetet, ami mindenkinek egyforma volt.

Istenes Bence a Nyuszival. Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"A műsor előkészületeit tavaly ősszel kezdtük, akkor volt többek közt a versenyzők és a nyomozók castingja is. Januárban és februárban forgattunk, az utómunka pedig egészen az utolsó adásig tartott, tehát több mint fél évig készült az Álarcos énekes" - árulta el Verebély Marcell, a műsor kreatív producere.

A fellépőknek a stúdióban teljesalakos álruhát kellett viselniük, saját öltözőt kaptak és csak kártyákon kommunikálhattak. Még a folyósora is tilos volt a belépés, ezzel együtt pedig a próbákra is szigorú szabályok vonatkoztak.

"Maszkonként négy-öt alkalommal volt próba, mielőtt véglegesítették volna az álarcot és ebbe persze beletartozik az első alkalom is, amikor felvették a hírességek méreteit. Ezen felül összesen több száz órányi zenés és táncos gyakorlás volt, a felvételek előtt pedig egy külön kamerapróba volt a stúdióban" – mondta a producer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.