Ennek köszönheti csodás alakját Katalin hercegné

diéta Katalin hercegné étrend edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki csodájára jár Katalin hercegnének, hiszen három gyermek után is hibátlan az alakja. Mi a titka?  Jó hírünk van! Nem a genetika.

A hercegné alakja egy nagyon tudatos és precíz munka eredménye. - írja a DailyMail.

Az egyik legfontosabb szabály az egészséges étkezés. Katalin reggel egy turmixszal indítja a napját, majd ebédre egy antioxidánsokban gazdag saláta következik. A héten egyszer pedig csak nyers ételeket fogyaszt, például imádja a gyümölcssalátákat, amibe mindig rak görögdinnyét, valamint rajongója a cevichének, ami egy perui étel, citromlében marinált hal. A hercegné legtöbbször saját maga vásárolja meg a zöldségeket és gyümölcsöket, sőt sokszor készít gyümölcslekvárt is, amit szeret elajándékozni a rokonainak, valamint imádja Vilmos herceg kedvenc ételét is, a sült csirkét.

A vitamindús táplálkozás mellett pedig elengedhetetlen a mozgás. Köztudott, hogy Katalin imád sportolni. Sokak szerint a sport rabja és meglehetősen szigorúan kezeli az edzéseket. Fut, CrossFitezik, különböző hasizomgyakorlatokat, valamint a jóga és a pilates edzések csinál. Mindezt személyiedző nélkül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.