Kiderült, mikor szeretne megházasodni Szabó Győző

Forrás: Facebook / Rezes Judit -
házasság Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző a Facebookon, élő bejelentkezésben mesélt az esküvővel kapcsolatos terveiről.

Ahogy azt korábban megírtuk, közel egy hónappal ezelőtt veszítette el édesanyját Szabó Győző. A híres színész egy akkori interjúban többek között azt is elárulta, hogy a távolság miatt napi szinten beszéltek telefonon, édesanyja ugyanis Nyírbátorban élt. A 49 éves sztár úgy értesült édesanyja rosszullétéről, hogy már napok óta nem vette fel a telefont:

"Rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet..."

Forrás: Facebook

Szerencsére azonban most egy vidámabb, romantikus témával kapcsolatban tudtunk meg új információkat.

Kiderült ugyanis, hogy Győző mikor fogja feleségül venni élettársát, Rezes Juditot.

Bár már 15 éve alkotnak egy párt, és néhány éve Győző már meg is kérte a színésznő kezét, esküvőre eddig még nem került sor. Mint azt a színész elmondta, ebben az időszakban szerették volna megtartani, ám a koronavírus közbeszólt. Ezért úgy döntöttek, amint vége a járvány időszaknak, oltár elé vezeti Juditot.

"Pár éve megkértem Judit kezecskéjét, és mostanra terveztük az esküvőt. Nem tudjuk, hogy mikor lesz, majd csak valamikor egyszer elveszem. Örülne neki biztosan, és én is örülnék." - mondta a rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.