Így ünneplik a Húsvétot a sztárok: Fotók

fotó ünneplés sztárok húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei húsvét más mint az eddigiek. A koronavírus-járvány miatt a legtöbben a családjuktól távol ünnepelnek, szűk körben, a négy fal között. Sztárjaink azonban nem csüggednek, így telik náluk a Húsvét.

Kulcsár Edina és Csuti

Az egykori szépségkirálynő hamarosan világra hozza második gyermekét, így hatalmas pocakkal, valamint férjével és kisfiával ünnepel.

Lilu

A szexi műsorvezető szűk családi körben tölti az ünnepeket és úgy tűnik kicsit el is fáradt. Egy vicces Bridget Jones fotóval kívánt mindnekinek kellemes ünnepeket.

Hódi Pamela

Pami vőlegényével és kislányával tölti az ünnepeket. Egy szerelmes fotóval mutatták meg, mennyire idill ez az időszak náluk még akkor is, amikor a kötlzöés miatt folyamatos munkában vannak.

Csisztu Zsuzsa

Egy kedves családi mosolyalbummal kívánt mindenkinek békés ünnepeket Csisztu Zsuzsa és családja.

Tücsi

Tücsi jégkorongozó párjával, kislányukkal és édesapjával tölti az ünnepeket. Őt együtt vonultak néhány héttel ezelőtt karanténba is. Ahogy már megszokhattuk, az influenszer ezúttal is stílusos fotóval kívánt kellemes ünnepeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.