Pál Éva megbocsátott, de nem felejti el egykori, Neoton-beli sérelmeit

Forrás: TV2 -
Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton története fordulatos múltra tekint vissza. Csepregi Éva, Fábián Éva és Pál Éva állítják, megbocsátották a múltat, de egyikük sem felejt. Pál Éva a mai napig magában hordozza a neotonos időszak fájdalmát, és az is bántja, hogy tizennyolc évig nem kapott előadói jogdíjat.

„Három éve szerettem volna visszatérni egy nagy Aréna-koncerttel. Úgy képzeltem, a felében Csepregiék lépnek fel, a másik felében én a csapatommal, a végén pedig közösen elénekeljük a legnagyobb slágereinket. Ők hallani sem akartak erről. Én soha semmit nem akartam elvenni tőlük, csak azt akarom, hogy tőlem sem vegyék el, ami az enyém. Mégis sokszor mosolyogva vágták alattam a fát. Azt mondták, én csak egy vokalista voltam, pedig ez nem igaz" – mondta el a Best magazinnak az énekesnő.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.