Karantén: Pásztor Erzsi őszintén mesélt a tapasztalatairól

színésznő karantén Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok híresség után most Pásztor Erzsi is elmesélte, hogyan viseli a bezártságot.

A 84 éves színésznő szintén önkéntes karanténban van, ráadásul neki fokozottan vigyáznia kell magára, hiszen a korából adódóan még inkább veszélyeztetett. Most őszintén elmesélte, hogy telnek nála a napok, hogy érzi magát:

"Nagyon vegyes érzéseim vannak, próbálom úgy felfogni ezt az egészet, hogy szabadságra mentem, és most pihenni kell, mielőtt jön az új évad. Esténként elfog a bánat és a szorongás: fizikai fájdalmat érzek a színpad hiánya miatt, több mint hat évtizedes pályám során sosem voltam munkanélküli, mindig nagyszerű feladatok találtak meg. Lefekvéskor néha haszontalannak érzem magam." - mesélte a Borsnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

De szerencsére nincs teljesen egyedül, unokahúga intézi Erzsinek minden héten a bevásárlást. Nyilván, személyes találkozóra nincs lehetőség, főleg, mert az illető nővérként dolgozik. Így sajnos a bevásárlás is távolságtartó módban zajlik:

"Péntekenként bevásárol, ott hagyja az ajtóm előtt a csomagot, én meg borítékban odaadom neki a pénzt. Amúgy meg teljes egészében magamra hagyatkozom: lemondtam a takarítást, egyedül vezetem a háztartást, majd mindennap főzök, a pedikűrös sem jön, a hajamat is magam csinálom." - de szerencsére Erzsi jó kedve és pozitív hozzáállása nem hagyta cserben:

"Mindig keresem az új feladatokat: az első hetekben délelőtt felöltöztem, mintha egy elegáns villásreggelire mentem volna, sokszor azt is csináltam magamnak. Utána átszoktam a délutánokra: felvettem az estélyimet, mintha az Operába vagy egy elegáns étterembe készülnék. Szerepeket tanulok, hogy ne veszítsem el a járvány alatt a memóriámat. Az egyik barátnőm írt nekem egy darabot, most délelőttönként azt tanulom, remélve, hogy a következő évadban eljátszhatom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.