Gelencsér Timi: "Nincs meg az a szabadság- és komfortérzet"

instagram.com/timell -
Exatlon Hungary Gelencsér Tímea Dominikai Köztársaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a  világ egyik legszebb helyén, Dominikán forgatják az Exatlon Hungaryt, a stábtagok a koronavírus miatti kijárási tilalom miatt ebből nem sokat élvezhetnek. Gelencsér Timi elmondta, hogyan töltik a szabadidejüket. 

"Alkalmazkodom a helyzethez. Mivel tudom, hogy mindenhol a világban ez a helyzet, így nekem is könnyebb elfogadnom. A legnehezebb az, hogy nincs meg az a szabadság- és komfortérzet, nem tudom azt csinálni, amit szeretnék, akkor, amikor szeretném és úgy, ahogy szeretném. Kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és minden bizonytalan, hiszen nem tudjuk, meddig tart még ez" - nyilatkozta Timi.

"Amikor itthon vagyunk, akkor edzeni szoktam, főzök, sorozatot nézünk, nagyon sokat beszélgetünk és játszunk, sokat FaceTime-ozok az otthoniakkal. Ha mégis kicsit unatkoznék, akkor pedig elmegyek aludni, az mindig egy jó B opció" – sorolta Tímea a Blikknek és hozzátette öt óra után még a szomszéd épületbe sem mehet át.

instagram.com/timell

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.