Ez történt, mikor Zimány Linda regisztrált egy online társkeresőre

híresség szingli társkereső Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda regisztrálni szeretett volna egy társkereső oldalra, de nem járt sikerrel.

Zimány Linda már hosszú hetek óta van önkéntes házi karanténban, és mivel már jó ideje szingli, így elgondolkodott: mi lenne, ha regisztrálna egy társkeresőre? Persze szerencsére nem arról van szó, hogy ne tudná otthon jól eltölteni a hirtelen jött szabadidejét, de elmondása szerint ez az időszak igazán alkalmas lehet egy új ember megismerésére:

"Nekem nem olyan könnyű ismerkedni, mint másoknak, mivel ismert vagyok. Először úgy gondoltam, felesleges lenne próbálkoznom, de aztán rájöttem, hogy ha valaki tényleg szeretne megismerni, a karantén ideje alatt lenne időnk többet megtudni egymásról, hiszen a találkozás ki van zárva. Gyorsan kiderülne az igazság" - mondta a Ripostnak.

Forrás: Facebook/Zimány Linda

Aztán elmesélte, hogy egy külföldi oldalra próbált jelentkezni, ahova csak ajánlás útján lehet bekerülni, de nem várt irányt vett a történet:

"Ennek az a célja, hogy kiszűrjék azokat, akik kamuprofillal lennének jelen az oldalon. Engem több barátom is beajánlott, mégsem fogadtak be. Kaptam egy üzenetet a rendszer kezelőjétől, hogy mivel az interneten utánam néztek és én egy ismert ember vagyok Magyarországon, így nem lehetnek biztosak benne, hogy valós a profilom. Először komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldök nekik egy igazolványképet, de aztán inkább egy jelnek fogtam fel az egészet. Nem kell ezt erőltetnem, nem így fogom megtalálni az igazit" - állapította meg a szexi jogász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.