Balázs Klári retteg a jövőtől: "Néha annyira elkeseredem, hogy el is sírom magam"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári aggodalom járvány jövő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet Korda György és Balázs Klári életét is átalakította. Az énekes házaspárnak jelenleg semmilyen bevétele nincs.

Korda György és Balázs Klári jó néhány éve üzemeltet egy szállodát, amelynek működtetését a járványveszély miatt szüneteltetniük kell. A házaspár igyekszik minden alkalmazottat megtartani, így a tartalékaikból állnak minden költséget.

"Rázós a helyzet, hiszen fogalmunk sincs, meddig tart ez az állapot, és azt sem sejtjük, ha beindul az élet, milyen hamar tudunk újra dolgozni, üzemelni. Ráadásul nem jött még ki olyan törvény, amely a miénkhez hasonló kisvállalkozásokat segítené, bár bízom abban, ez változik...

Azon vagyunk, hogy ne engedjük el az alkalmazottaink kezét, hiszen többségüknek gyereke is van, egyiküknek például nemrégiben született."

-kezdte az énekes a Blikknek.

A házaspár hét hete nem megy sehova, és látogatókat sem fogadnak. Klárika főz, mos, takarít, a lányuk, Alice pedig a bevásárlást intézi.

"Be kell vallanom, néha annyira elkeseredem, hogy el is sírom magam, egyszerűen elképzelni sem tudom, mennyire változik majd meg az életünk, milyen lesz az új világ. Fáj a szívem, hogy nem tudjuk, mikor láthatjuk újra a közönségünket"

– mondta az énekesnő.

Balázs Klári és Korda György a karantén alatt is egészségük megőrzésére törekednek: tornáznak, napoznak, és sok időt töltenek a kertben, és fodrász híján Gyuri bácsi felhagyott a hajfestéssel is.

"Eljutottam odáig, hogy két hónapja nem színeztem a hajam, így minden reggel egy megőszült Korda köszön vissza a tükörből."

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.