Szűcs Gabi vallomása: ezért nem született gyermeke

Forrás: 1G Records -
anyaság gyermekvállalás Szűcs Gabi Cotton Club Singers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Gabi rendkívüli őszinteséggel beszélt, arról miért nem vált anyává.

Az énekesnő szerint több tényező is szerepet játszik abban miért nem született gyereke, hozzátette, hogy sohasem volt igazán anyatípus.

Forrás: 1G Records

„Későn, 29 évesen találkoztam közgazdász férjemmel, de akkor még nagyon futott a zenekarunk szekere...

A Cotton Club Singers olyan volt az életemben, mint egy hosszú házasság.

Egymás után jöttek a koncertek, a fesztiválok, és közben azon kaptam magam, hogy észrevétlenül múlnak az évek. 2007-ben, 35 évesen aztán otthagytam a csapatot. Akkor volt először olyan szünet az életemben, amikor jó alkalom lett volna a gyerekvállalásra" - kezdte mesélni a Best magazinnak.

Az énekesnő szerint sosem állt igazán készen arra, hogy anyává váljon:

„Ma már azt látom, volt bennem egy lelki gát. Ezért nem jött össze a terhesség, amikor szerettük volna. Én ugyanis mindenbe csak akkor megyek bele, ha biztonságot érzek. Kutyám sincs, pedig vágyom rá, mert nem tudom, képes lennék-e felelősséget vállalni érte.

Tudom, hogy van ebben egy kis gyávaságis, de ha hideg fejjel végiggondolom, valahogy sohasem éreztem magamban izzó vágyat az anyaságra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.