implantátum eltávolítás sztárok mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kés alá feküdni minden esetben kockázatos döntés. Íme pár híresség, akik megbánták a mellnagyobbítást.

Victoria Beckham

Victoria 2011-ben döntött úgy, hogy megszabadul a melleibe ültett szilikontól. Döntését azzal indokolta, hogy esztétikailag már nem tetszik már neki a hatalmas keble.

Forrás: Origo

Yolanda Hadid

Az egykori modell is kivetette a mellimplantátumát, és arra kérte követőit, hogy alaposan gondolják át, hogy akarnak-e idegen anyagot tetetni a testükbe.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Slaven Vlasic


Jenna Jameson

A pornószínésznőről sokan nem feltételeznék, de 2007-ben ő is eltávolítatta a műcicijét. Elmondása szerint a túl nagy mellei szégyenlőssé tették, és amikor futott, tartania kellett őket.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alexandra Wyman


Jane Fonda

A színésznő férjének nem tetszett Jane műmelle, valamint a színésznőnek szörnyen fájt a háta a súlyos keblek miatt, ezért ő is megszabadult az implantátumoktól.

Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz


Pamela Anderson

Pamela a fia születése után, 1999-ben intett búcsút hatalmas melleinek. Úgy érezte, már nem neki valóak azok a gigantikus keblek.

Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.