Több mint egy év kihagyás után ismét műsort vezet Lilu

műsorvezető munka Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre újból láthatjuk a híres műsorvezetőt: Lilu visszatér. 

Ahogy arról már korábban írtunk, Lilu két évvel ezelőtt októberben tudta meg, hogy hamarosan kétgyermekes édesanya lesz. A híres műsorvezetőt annyira boldoggá tette a hír, hogy nem is tudta, hogyan jelentse be a közösségi oldalán.

A kis Félix azóta már megszületett, nemrég ünnepelte első születésnapját. A kétgyermekes szőkeség pedig úgy döntött, elég volt az otthon ücsörgésből, visszatér a tévéképernyőre. Persze a koronavírus-járvány kicsit lelassította az eseményeket, a forgatásokat is éppenhogy be tudták fejezni a járvány kitörése előtt. Lilu már nagyon vágyott a pörgésre, a régi életéhez hasonló ritmusra, ám ettől függetlenül nem érzi magát rosszul a történtek fényében sem:

Forrás: Instagram / Lilu

"Persze jó lenne, ha kicsit változatosabbak lennének a napok, hiszen lassan tizenhárom hónapja csinálom szinte ugyanazt, de közben annak örülök, hogy Félixszel a kettőnk közötti kötődés egyre erősödik. Persze most indult volna be kicsit jobban a munka, a gyerekeken kívüli élet, de közben álságosnak tartanám, ha emiatt panaszkodnék, hiszen jól vagyunk, mindenki egészséges mindenünk megvan és szeretünk együtt lenni" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.