A Fiesta együttes egykori tagja, Knapik Tamás egyedül neveli kisfiát, aki autista. 

Míg a Fiesta együttes alapítója, Knapik Tamás korábban a zenészek bohém életét élte, a kisfia születése után nagyot fordult vele a világ. Néhány éve még ő sem gondolta volna, hogy egy átlagos apai szerepkörnél nehezebb feladatok várnak rá, de nem bánja, hogy így hozta sors.

Knapik TamásForrás: Facebook/Fiesta zenekar

"Tomika már egészen kicsi korában más volt, mint a társai: nagyon kíváncsi kisfiú, de gyökeresen más dolgok kötik le a figyelmét, mint a kortársainak. Rendkívüli módon érdeklődik a technikai eszközök iránt, és nagyon jól is kezeli őket. A mozgásfejlődése azonban nagyon későn indult be, és a mai napig nem beszél. Tomika tünetei leginkább autizmusra utalnak, de olyan szakvéleményt, amit megelőzött volna egy komoly vizsgálatsorozat, a mai napig nem kaptunk. Rengeteg helyen jártunk, de egyelőre nincs olyan intézmény, ahol megfelelő óraszámban kapnánk fejlesztést szakemberektől. Sajnos a problémánk nem egyedi, sok érintett szülővel tartom a kapcsolatot, és úgy vélem, hogy ezeknek a gyereknek a helyzete nem megoldott itthon" – magyarázza Tamás a HOT! magazin hasábjain.
Hogy egyedülálló édesapaként hogyan birkózik meg a gyereknevelés nehézségével, vagy hogy milyen tanítást kapott a kisfiától Tamás? Az április 30-án megjelenő HOT! magazinból kiderül! 

A HOT! Magazin címlapja 2020.04.30.Forrás: HOT! Magazin
A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!