Hihetetlen sztorival rukkolt elő Tóth Andi: az egyik rajongója meg akarta késelni. 

Tóth Andi élete mindig izgalmakkal és kalandokkal teli. Nemrég például feltörték Kínából a 90 ezres követő táborral rendelkező Instagram-oldalát, amit éveken keresztül építgetett. A fiatal szépség teljesen ki volt borulva, hiszen egyrészt ezen keresztül tartotta a kapcsolatot a rajongóival, másrészt szponzorai is voltak.  

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Most pedig a Nyugi! Köztünk marad... című műsor vendégeként mesélt egy igen ijesztő történetet. Kiderült, hogy volt egy őrült rajongója, aki meg akarta késelni: 

"Volt egy ilyen beteges rajongóm, aki az elején nagyon szeretett, aztán kiderült, hogy van párom, és mondta, hogy hát akkor sürgősen le akar szúrni. Meg szeretett volna késelni. Nyilván, mind találkoztunk már ilyen agresszív rajongókkal, nem vesszük tudomásul aztán majd abba hagyja. De aztán tényleg ott volt egy fellépésen (...). Félrevonultam a kis szobába, ugye fellépés után, összeszedtem a kis cuccaimat, és a folyosó végén ott állt az ember a sötét folyosó végén, filmszerűen. (...) És akkor a sofőröm megfogott, aztán mentünk a másik irányba. Azóta nem is tudja felvenni velem a kapcsolatot"