Elnézést kért feleségétől a spanyol híradós, aki egy otthoni bejelentkezés során bukott le szeretőjével

lebukás home office baki híradós szerető bejelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol tévésnek valószínűleg élete legkínosabb pillanata volt, amikor egy félmeztelen nő tűnt fel a videós bejelentkezésében.

Alfonso Merlos spanyol híradós élőben jelentkezett be a házi karanténjából az Estado de Alarma című műsorban, amikor a háttérben megjelent egy hiányos öltözetű nő. A nézők persze rögtön kiszúrták a bugyi nélkül flangáló fiatal nőt, aki balról jobbra haladt keresztül a kamera előtt.

Később kiderült, hogy a félmeztelen nő Alexia Rivas újságíró, aki pár hete találkozgat a híradóssal. A 41 éves tévés csak napokkal később szólalt meg az üggyel kapcsolatban: nyilvánosan bocsánatot kért a feleségétől, Marta Lópeztől. A férfi azzal magyarázta a dolgot, hogy a felvétel készültekor már nem volt együtt Lópezzel, a nő azonban ezt tagadta -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.