Hien New Yorkból: "Világvége hangulat van"

COVID-19 New York koronavírus #maradjotthon Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorkban élő Hien a Maradj Otthon! fesztivál videójában arról mesélt, miként éli meg a bezártságot. Azt is elmondta, hogy koronavírus-járvány miatt világvége hangulat uralkodik a városban. 

„Összességében jól viselem ezt a helyzetet, viszont vannak olyan napjaim, amikor kicsit nehezebb. A karantén szuper számomra, szeretem a lakótársamat, nem unatkozom, rengeteg zenét csinálok. Amikor viszont kimegyek az utcára, akkor sokszor elmúlik a jókedvem, mert arcul csap a valóság. Most nem olyan New York, mint általában. Az emberek kerülik a szemkontaktust, úgy tekintenek egymásra, mint veszélyforrásra. Hat után pedig világvége hangulat van kint" – idézi az énekesnőt a Ripost.

„Csináltam magamnak egy úgymond órarendet, hogy ne veszítsem el az időérzékemet. Beosztottam, mikor ebédelek, mikor vacsorázom, melyik napokon dolgozom, mikor edzem, mikor pihenek. Nekem ez segített abban, hogy élhető legyen számomra a karantén" – tette hozzá, és azt is, hogy nyáron utazott volna haza Magyarországra, de egyelőre biztosan nem kerekedik fel.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.