színésznő munka koronavírus Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea is megszólalt a koronavírussal kapcsolatban: bevallotta, hogy ő is aggódik olykor. 

Szulák Andrea és a lánya március 13-a óta vannak önkéntes karanténban. A híres édesanya igyekszik minden szabályt betartani és minél kevesebbet utcára lépni. Nem aggódja túl a betegséget, inkább a megelőzésre törekszik, és abban hisz, hogy ez elegendő:

"Inkább, ha tehetem, ki sem mozdulok otthonról. A vásárlást is hetente egy alkalommal intézem el. Fegyelmezett ember vagyok, betartom az előírásokat, maszkot viselek, mindig van nálam kézfertőtlenítő, de nem hisztériázom túl a dolgot. Egészen pontosan március 13-a óta vagyunk otthon. Azóta pontos napirendet alakítottam ki. Rengeteg házimunkán és kerti munkán vagyok túl. Csillog-villog a lakás és minden kedvenc receptemet a tökélyre fejlesztettem a konyhában" - mondta Andi, viszont a jövővel kapcsolatban aggodalmai.

Forrás: József Attila Színház

"A barátaimmal folytatott telefonbeszélgetések és az otthonom rendezgetése nagyon jólesik. Végre elolvashatom azokat a könyveket, amelyekre hosszú idő óta vágytam. Eleinte örültem a kényszerszabadságnak, rám fért egy kis pihenés, de sokszor aggódom, mi lesz később. Nincs színház, nincs koncert, nincs munkám" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.