királyi család Károly herceg Diana hercegné szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és Diana hercegné viharos házasságát, majd az annál is botrányosabb válásuk történetét szinte mindenki ismeri. Diana egész életében arra vágyott, hogy férje szeresse, ám sose tudhatta meg, Károly hogy is érzett iránta valójában.

A fiatal Diana eleinte úgy vélte, egy valóra vált álom az élete, szinte egy igazi tündérmesébe csöppent, amikor a brit trónörökös megkérte a kezét. Ez azonban meglehetősen hamar kiderült: szó sincs erről. A házasságuk korántsem volt problémáktól mentes, hiszen Károly még mindig későbbi feleségébe, Kamillába volt szerelmes. - írja a Blikkrúzs.

A válás után azonban úgy tűnt, hogy Károlyék kapcsolata végre barátsággá tud alakulni, mindenféle harc nélkül. Egyszer, amikor a herceg sietett valahová még fel is ment Diana lakására, hogy beszéljenek egy kicsit, ami teljesen meglepte a bulvársajtót.

Diana életrajzírója pedig így nyilatkozott a kapcsolatukról:

Károly csak azután értette meg, hogy mennyire sokat jelentett neki Diana, amikor már késő volt. A hercegnő volt az első, aki igazán szerette őt. Nagyon sokat tanult tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.