Adományt gyűjt zenekarának Ganxsta Zolee

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxta Zolee adománygyűjtés zenekar koronavírus Kartel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt a Kartel és Zolee is nehéz helyzetbe kerültek.

Zolee és csapata létrehoztak egy Facebook-csoportot, ahova rajongói 2500 forint ellenében csatlakozhatnak, így a zenék és képek mellett extra tartalmakhoz juthatnak. A rapper arra is felhívta a követői figyelmét, hogy nagyobb összeget is utalhatnak a bankszámlájára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drága barátaink! Mivel ez a redvás vírus nem hagyja, hogy a közeljövőben fasza kis koncerteken szórakoztassunk Titeket, arra gondoltunk, hogy mindezt modern keretek között online fogjuk megtenni, amíg nem vehetjük újra birtokba a színpadokat. Létrehoztunk Nektek egy zárt csoportot, amelybe bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, hogy a zenekar által nyújtott tartalmi szolgáltatások elkészítését támogatni kívánja. Ebben a csoportban lesznek elérhetőek a "25 év gengszter rap" sorozat új részei, a hétvégi élő bejelentkezéseink, illetve sok olyan exkluzív, új tartalom, amit kizárólag e csoport számára fogunk készíteni. Ezekről a következő napokban kaptok majd bővebb infót. Nem lesz szar, meglátjátok! ;) A csoportba való belépés egyszeri 2.500 Ft, de természetesen van lehetőség magasabb összeg átutalására is. Rendkívül hálásak leszünk mindnyájatoknak, akik úgy gondoljátok, hogy ezzel a gesztussal segítenétek a Kartelt, mert ezekben a hónapokban a zenekar tagjai rendkívül nehéz időket élnek meg, hiszen számunkra az élő koncertekből származó bevételek (azon belül is a nyári koncertszezon fellépései) teszik ki az éves jövedelmünk jelentős részét. A csoportot itt éritek el https://www.facebook.com/groups/1512818925534908/ Bankszámlaszám: 11773023-00907237 IBAN: HU33117734940327379300000000 SWIFT (BIC): OTPVHUHB Bank neve: OTP Bank Számlatulajdonos neve: Takács Vilmos Lakcíme: 8900 Zalaegerszeg Szent László u. 48. Összeg: 2.500 Ft (vagy ezen felül, amennyit gondoltok) Az utalás közleményébe mindenképpen írjátok bele, hogy "adomány", és hogy milyen néven vagytok fent a Facebookon. (Amint megérkezik a számlaszámra az átutalt összeg, jogosultságot nyertek a csoportba való belépésre.) Mi maximálisan azon leszünk, hogy ezért a hozzájárulásért cserébe olyan személyes és szórakoztató tartalmakat adjunk nektek, amivel együtt át tudjuk vészelni azt az időszakot, amíg újra láthatjuk egymást a koncerteken! Köszönjünk előre is, találkozzunk a csoportban, a héten már több tartalommal is várunk titeket! A Kartel #ganxstazolee #kartel #25évgengszterrap

a legyek ura (@zanazoltan) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.