Csősz Bogi milliárdos török férje nem akar mindenáron kisbabát, a luxusfeleség közel a negyvenhez azonban szeretne gyermeket szülni, de a pelenkázás megakadályozhatja ebben.

A Feleségek luxuskivitelben hétfői adásában a nézők szemtanúi lehetnek, ahogy Csősz Bogi megvizsgáltatja magát, egészségi állapota lehetővé teszi-e, hogy terhebe essen. Teszi mindezt úgy, hogy több helyen is azt hangoztatja, nem akar gyereket.

Csősz Bogi szülne is, meg nem is, de a pelenkacserére képtelen lenneForrás: Csősz Bogi, Instagram

A Blikk készített interjú a luxusfeleséggel.

Az utóbbi években egy igen hosszú, spirituális utat jártam be: szakmai sikerek és kudarcok követték egymást, hiszen míg a tévés és produceri munkáimban szárnyaltam, addig a török gazdasági válság miatt be kellett zárnom a kozmetikai cégemet. Ettől picit lelassultam és igen, elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha gyermeket vállalnánk a férjemmel. Nincs konkrét elhatározásunk még, de fontos volt számomra, hogy utánajárjak: egyáltalán teherbe tudnék-e esni - mondta Bogi.

Szerencsére Csősz Bogi egészséges, így elméletielg nincs akadálya, hogy férjével közös gyermeket vállajanak. Burak egyébként nem akar mindenáron kisbabát, így Bogin sincs nyomás, aki nem rég Vasvári Vivien kisfián "gyakorolhatta" az anyai skilljeit.

Edward nagyon aranyos, egy igazi kis örökmozgó. Ami kihívás volt, az a pelenkacsere. Egyszerűen képtelen voltam rá. Lenyűgöző, hogy az édesanyák ezt mindennap többször megteszik a gyermekükért.