Németh Dorottya, egykori fitnesz világbajnok második kisbabáját várja

Forrás: Instagram/nemethdorottyafitness -
terhesség Németh Dorottya fitnesz verseny család fitnesz világbajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második kisbabáját hordja a szíve alatt Németh Dorottya fitnesz világbajnok.

Közösségi oldalán tudatta követőivel a hírt Németh Dóri, hogy másodszor is édesanya lesz, kisfia Zerind után újabb fiúval bővül a családja.

Az egykori világbajnok sportoló öröme nem is lehetne nagyobb, ugyanis miután kigyógyult hiperinzulinémia nevű betegségéből, a baba azonnal megérkezett hozzájuk.

Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok második kisfia Forrás: Instagram/nemethdorottyafitness

"Szeptemberben derült ki a hiperinzulinémiám, ami nagyon vegyes érzéseket váltott ki belőlem...
Dühös voltam,hogy a terhességi cukromat félrekezeltèk, és hagytam 14 hónapig "félrevezetni" magam,hogy minden rendben, biztos a szoptatás miatt nem fogyok, sőt, hízom szinte a levegőtöl is...az első gondolatom az volt,hogy bárcsak előbb elmentem volna @helgabreyer Doktornőhöz... Döbbent,hogy az élsport és egészséges életmód ellenére is kialakulhatott ez az anyagcsere zavar...sőt, a sok versenydiéta és kizsigerlés tökéletesen megágyazott a betegségemnek, amit a várandóság kihozott.Mégis megnyugodtam,hogy végre tudom,mi a baj, a legjobb kezekben vagyok, és hittem a Doktornőben,hittem,hogy együtt le fogjuk győzni a betegséget, és azért is,hogy még időben elkaptuk, és ez még visszafordítható, nem jutottam el a 2-es tipusú cukorbetegségig.
Elkezdtem a gyógyszeres kezelést, extra dózisban a szükséges vitaminok szedését, és a szigorú étrendet, 80 gr ch-t osztottam 4 felé, mellette 16/8-as időszakos böjtölést tartottam, nem volt egyetlen pillanatnyi megingásom sem, meg akartam gyógyulni, le akartam fogyni, mert tavaszra terveztük Zeri Kistesóját. Féltem nagyon,hogy a betegség miatt nem fogok tudni teherbe esni, és +20 kg-val semmiképp sem akartam belevágni, az a Babának sem jó, a testemet pedig végérvényesen eltorzítottam volna. 3 hónap alatt 17 kg-t fogytam, az egész életminőségem megváltozott!

És ekkor úgy döntött a második Kisfiúnk,hogy Ő nem vár tavaszig, és nyár végén már velünk szeretne lenni."

- írta fotója mellé Dóri, amit ITT nézhettek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.