Második kisbabáját hordja a szíve alatt Németh Dorottya fitnesz világbajnok.

Közösségi oldalán tudatta követőivel a hírt Németh Dóri, hogy másodszor is édesanya lesz, kisfia Zerind után újabb fiúval bővül a családja.

Az egykori világbajnok sportoló öröme nem is lehetne nagyobb, ugyanis miután kigyógyult hiperinzulinémia nevű betegségéből, a baba azonnal megérkezett hozzájuk. 

Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok második kisfiaForrás: Instagram/nemethdorottyafitness

"Szeptemberben derült ki a hiperinzulinémiám, ami nagyon vegyes érzéseket váltott ki belőlem...
Dühös voltam,hogy a terhességi cukromat félrekezeltèk, és hagytam 14 hónapig "félrevezetni" magam,hogy minden rendben, biztos a szoptatás miatt nem fogyok, sőt, hízom szinte a levegőtöl is...az első gondolatom az volt,hogy bárcsak előbb elmentem volna @helgabreyer Doktornőhöz... Döbbent,hogy az élsport és egészséges életmód ellenére is kialakulhatott ez az anyagcsere zavar...sőt, a sok versenydiéta és kizsigerlés tökéletesen megágyazott a betegségemnek, amit a várandóság kihozott.Mégis megnyugodtam,hogy végre tudom,mi a baj, a legjobb kezekben vagyok, és hittem a Doktornőben,hittem,hogy együtt le fogjuk győzni a betegséget, és azért is,hogy még időben elkaptuk, és ez még visszafordítható, nem jutottam el a 2-es tipusú cukorbetegségig.
Elkezdtem a gyógyszeres kezelést, extra dózisban a szükséges vitaminok szedését, és a szigorú étrendet, 80 gr ch-t osztottam 4 felé, mellette 16/8-as időszakos böjtölést tartottam, nem volt egyetlen pillanatnyi megingásom sem, meg akartam gyógyulni, le akartam fogyni, mert tavaszra terveztük Zeri Kistesóját. Féltem nagyon,hogy a betegség miatt nem fogok tudni teherbe esni, és +20 kg-val semmiképp sem akartam belevágni, az a Babának sem jó, a testemet pedig végérvényesen eltorzítottam volna. 3 hónap alatt 17 kg-t fogytam, az egész életminőségem megváltozott! És ekkor úgy döntött a második Kisfiúnk,hogy Ő nem vár tavaszig, és nyár végén már velünk szeretne lenni."

- írta fotója mellé Dóri, amit ITT nézhettek meg.