A fiatal nő megszólalásig hasonlít Meghan Markle-re - Videó

Meghan Markle Tiktok Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle évek óta nagy népszerűségnek örvend, egzotikus külseje nem csak a férfiak, hanem a nők abszolút kedvence lett. Olyannyira, hogy valaki kés alá is feküdt, hogy hasonlítson a hercegnére. Ám van egy nő, Christine Primrose, akinek semmit sem kellett tennie, hogy ugyanúgy fessen, mint Meghan.

A bájos hölggyel TikTokon találkozhatunk, ahol számtalan vicces ehhez kapcsolodó videót készít a témában. Az egyik legmenőbb trend a platformon pedig az, ha valaki megmutatja melyik hírességre hasonlít.

Christine ezt a kihívást abszolút megnyerte:

@primroseparis1

so I heard @officiallifetimetv is making a new royal movie!! Lol it would be my dream come true... ##vibewithme##meghanmarkle##fyp##celebritycheck

♬ original sound - krisssy_d

@primroseparis1

Today’s shoutout goes to 3 of my followers. Please follow @planet_michaels @giogiovanni722 @sienna_hollandx thank you for your support!!! ♥️ ##fyp

♬ original sound - primroseparis1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.