Szakított Hódi Pamela és vőlegénye? A sztáranyuka reagált a pletykákra - Fotó

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
esküvő Hódi Pamela Tóth Bence vőlegény szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela követőinek feltűnt, hogy mostanában nem posztol közös képeket vőlegényével, Tóth Bencével. A sztáranyuka most Instagramon reagált a találgatásokra.

A szemfüles rajongóknak feltűnt, hogy Pamela és Bence nem posztolnak közös fotókat, ráadásul észrevették, hogy a sztárpár kikövette egymást az Instagramon.

A sztáranyuka megunta, hogy a rajongók folyamatosan találgattak, vajon tényleg szakított-e a vőlegényével, ezért Instagram-posztban tisztázta a kialakult helyzetet.

„Egyszerűen képtelen vagyok olvasni a találgatásokat, kreálásokat... Vannak dolgok, amiket nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt, hogy magánélet... Én egy kis időt kérek, míg úgy érzem, hogy itt van az ideje erről beszélnem! Bízom benne, megértitek és akik igazán kedveltek mellettem lesztek továbbra is"

– fogalmazott Pamela, bár nem erősítette meg a szakítás hírét, szavaiból úgy tűnik, valami tényleg nincsen rendben közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.