Harry hercegnek már most elege van Amerikából

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Anglia királyi család Meghan Markle Amerika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajtó több hónapja Harry herceg és Meghan Markle kiválásától hangos, azonban egyes hírek szerint a herceg már most visszamenne Angliába.

A herceg és hercegné úgy döntöttek, lemondanak a királyi családban betöltött szerepükről, és inkább Amerikában folytatnák közös életüket. A királyi család egyik avatott szakértője, Richard Fitzwilliams megerősítette a pletykát, miszerint Harry boldog a családjával, ennek ellenére nem igazán sikerült a beilleszkedés Los Angelesben - számolt be az Indirekt.

Forrás: AFP/Ben Stansall

„Harrynek minden vágya, hogy visszaköltözzön Angliába. Nagyon hiányzik neki minden, úgy érzi, a feje tetejére állt az élete. Bár mindent megtesz, hogy jól érezze magát, stresszes és nem tud beilleszkedni. Távol van azoktól, akikkel felnőtt és akik szeretik, és ez a koronavírus-járvány idején különösen megterhelő neki" - jelentette ki a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.