Öt szörfös lelte halálát a holland partoknál tomboló viharos szél miatt

Forrás: Shutterstock -
szörf Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt szörfös lelte halálát a tengeren a holland partoknál tomboló viharos szél miatt. A szörfözők közül a hatóságok két ember holttestét hétfőn este találták meg a tengerben, három további áldozatot pedig kedden húztak ki a vízből. Az ötödik áldozat után sokáig folyt a kutatás, de a De Telegraaf című holland napilap értesülése szerint végül őt is holtan találták meg a mentőcsapatok.

A kutatás mentőhajókkal és helikopterekkel folyt az eltűntek után. Az újság úgy tudja, hogy a csoport tapasztalt szörfösökből állt, semmi sem utalt a rájuk leselkedő veszélyre.
A szörfös csapatot, amely a Hága közelében fekvő Scheveningen partjainál szállt vízre, a heves szél és felkorbácsolt hullámok ragadták el. Hét szörföst, akik nem tudtak maguktól partra jutni, sikerült kimenteni a tengerből.

Öt szörfös lelte halálát a tomboló viharos szél miatt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.