Nevelőintézet, házasság 15 évesen - Yvonne Dederick őszinte vallomása

Yvonne Dederick válás Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a luxus és a csillogás, cseppet sem volt könnyű élete Yvonne Dedericknek, hiszen kisbabaként nevelőintézetbe került, majd 15 évesen egy házasságba menekült, ahol zsarnok férjétől szenvedett évekig.
Yvonne Dedericknek nehéz gyerekkora volt, ami a mai napig kísérti. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Később visszakerült édesanyjához és édesapjához, de nem érezte magát jól abban a közegben, ezért 15 évesen egy házasságba menekült, ami szintén nem hozta meg neki a vágyott meleg családi fészket, így emlékezett vissza azokra az időkre:
„Azt gondolom, menekülés volt az addigi életemből, hogy iskolás fejjel férjes asszony lettem. Persze régóta kedveltem a fiút, a szüleink is ismerték egymást, jó ötletnek tűnt. De sajnos a sikertelenségét próbálta rám nyomni az exférjem, s az évek során teljesen elvette az önbecsülésem. Fizikálisan nem bántott, de gyűjtötte a fegyvereket. Kilenc évig bírtam, majd egy nap költöztető autót hívtam, de előtte eldugtam a puskákat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.