Félmeztelenül pózol Köllő Babett egy repcemezőn - Fotó

Forrás: Köllő Babett/Instagram -
fotó Köllő Babett repcemező félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően forró fotó jelent meg nemrég Köllő Babettről.

Köllő Babett nemrég egy ilyen szexi fotóval köszöntötte a májust, azt hittük, ennél vadítóbbat már nem tud posztolni magáról. De kiderült, hogy tévedtünk. Nemrég ugyanis egy repcemezőn állt kamerák elé, teljesen meztelen felsőtesttel. A fotó készítéséről még részleteket is elárult a rajongóinak az Instagram oldalán:

"Már tavaly szerettem volna egy repce mezőn fotózkodni, de mire ráértem volna, addigra levirágzott. Idén is az utolsó pillanatban jött össze! A gondolatom az volt, hogy félmeztelenül sétálgatni egy ilyen helyen a szabadság netovábbja lehet és hogy ez mennyire romantikus. A fotózás végére kiderült, hogy nem az. És előre szeretnék válaszolni két tutira felmerülő kérdésre :1,nem készült fotó szemből!!! 2: a barátnőm készítette a képet. ( Az összes ilyen "ledérebb" jellegűt ő szokta)" - írja a posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.