asztrológia heti ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek estig fogyóban lesz a Hold, így pedig csökken az energiánk, fogy a lendületünk, kevésbé leszünk aktívak, nagy dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni. Az Újholdat követően égitestünk növekedésnek indul, s éltető energiával tölti fel a testet és lelket már a hétvégén. Emellett persze megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk az időnket, ugyanakkor sok tennivalónak a végére járunk. Csak fontos és nem halasztható esetben ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése. Lassan járva tovább érünk...

2020. május 18., hétfő a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

A hétkezdő napunk kissé nyűgösködős, energiátlan lehet, így pedig könnyen kialakulhat bonyodalom és konfliktus. Jobb csendben maradni, és így figyelni a világot. Tanulásra viszont kiváló nap.

2020. május 19., kedd a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Figyeljünk a friss információkra, mert azok fontos iránymutatásokat tartalmazhatnak. Legyen idő gondolkodni, tervezni. A régi célokat javallott újragondolni. Felesleges kapkodni, siettetni bármit.

2020. május 20., szerda a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Az Újhold hatásai már ma érződnek, helyezzük önmagunkat fókuszba. Csak akkor lehet ez egy békés nap, ha nem erőlködünk. Az elhamarkodott döntések galibát okozhatnak. Álljunk ellen a kísértéseknek...

2020. május 21., csütörtök a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Leterhelő nap, sok tennivalóval. Követni kell a zajló eseményeket, mert ha elveszítjük a fonalat, az veszteséget okozhat valamilyen formában. Érdemes elkerülni az anyagi döntéseket.

2020. május 22., péntek az ♊ben (Újhold, Ikrek)

Összességében hatékonyak és eredményesek leszünk, ám ne azon az áron, hogy másokat magunk alá gyűrünk, vagy vitát robbantunk ki. Törekedjünk a megbékélésre, mutassunk másoknak kiutat a sötétségből.

2020. május 23., szombat az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Minden körülmény adott ahhoz, hogy végre belássuk, milyen hibát követtünk el. Mivel ez egy kommunikatív nap, gondoljuk meg, mit mondunk és kinek. Ha jó helyre célzunk, nyert ügyünk van.

2020. május 24., vasárnap az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Az elhamarkodott döntéseket illik messzire kerülni – főleg, ha azok anyagiakkal és ingatlannal függenek össze. Ugyanakkor minden adott az emberi kapcsolatok építéséhez és szépítéséhez. Javítsd, ami arra érdemes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.