Brian Austin Green Megan Foxról: "Mindig szeretni fogom őt"

válás Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy tönkrement Megan Fox és Brian Austin Green házassága. 

Green egy podcast műsorában erősítette meg a hírt, hogy válofélben Megan-el. A sztárpár 10 évig volt együtt és három gyermekük született. Sokan rebesgették a válást, különösen akkor, amikor Green egy beszédes posztot tett ki Fox születésnapján az Instagram-oldalára.

A bejegyzésben az állt, hogy egy idő után a pillangók is tovább szállnak a virágokról, mert megfojtva érzik magukat, és szeretnék felfedezni a világot. A sztárpár a tavalyi évben megpróbálta helyrehozni kapcsolatukat, de az elmúlt hónapok történései miatt úgy döntöttek, elválnak egymástól.

"Mindig szeretni fogom... És tudom, hogy ő is mindig szeretni fog engem, és a család, amit építettünk nagyon szuper és nagyon különleges..."

- fogalmazott Brian.

Megan Fox és Brian Austin Green 2010-ben mondták ki a boldogító igent, három gyermeküket pedig a jövőben is közösen szeretnék nevelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.