Új frizurára váltott Demcsák Zsuzsa - Fotó

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa frizura hajvágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megvillantotta új frizuráját. 

Ahogy azt korábban megírtuk, április végre egybekelhetett Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme. A sok jogi nehézség kicsit hosszabbra nyújtotta a várakozási időt, mint amennyire számítottak, ám talán így még nagyobb volt az öröm, mikor Krishannal végre hivatalosan is egy párrá váltak. A csinos műsorvezető egy fehér, de merész ruhát viselt a nagy napon.

Most pedig a merészség jegyében a frizuráját is megváltoztatta, amit először megszavaztatott a követőivel: arra kérte őket, hogy kommentben küldjenek neki frizuraötleteket. Végül pedig megmutatta a végeredményt, és nagy sikert aratott vele:

"Íme a végeredmény! Kompromisszum született. A 30 és a 10 cm közötti ideális 20cm-es rövidítés megtörtént. Én boldog vagyok, a férjem viszont azt mondja, hogy cserébe ő ugyanennyivel növeszti a haját mostantól" - viccelődik a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.