Demcsák Zsuzsa esküvő menyasszonyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megköttetett az oly régóta várt frigy, Demcsák Zsuzsa hozzámehetett indiai szerelméhez. A műsorvezető fehér, de merész ruhában jelent meg az esküvőn.

Demcsák Zsuzsa és Krishan a sok jogi probléma után, végre összeházasodhatott, és az esküvő részletei is kiderültek. Zsuzsa ugyan fehér ruhát viselt, de a klasszikus fazon helyett egy sokkal merészebb darab mellett döntött, melyet aranylánc díszített. Viszont hagyományos karikagyűrűt húztak egymás ujjára.

Demcsák Zsuzsa és indiai párja végre férj és feleség lett. Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

A szertartás után szűk körben ünnepeltek az újdonsült feleség budai házának teraszán. A gyerekei, a szülei, Zsuzsa testvére, és egy régi barát volt jelen. A műsorvezető fia és lánya kivették a részüket az előkészületekből, hogy édesanyjuknak ne legyen vele sok dolga – írta meg a Blikk.
Mindenképp tartanak a jövőben egy esküvőt Indiában is az ottani szokásoknak megfelelően, hiszen Krishan édesapja hindu pap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.