Kourtney Kardashian nyíltan vállalja, hogy felszedett pár kilót - Videó

súly Kourtney Kardashian kiló kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian tisztában van vele, hogy felszedett néhány kilót a karantén ideje alatt, azonban imádja és büszke vonalaira. Sokan becsmérelték alakja miatt és többen azt hitték, hogy újra terhes. A legidősebb nővér higgadtan válaszolt a "vádakra".

Egy rajongó meg is kérdezte Kourtney Kardashiantól, hogyan őrzi meg a mentális egészségét az internetes zaklatások és kritikák miatt. Ekkor a divatguru felhozott egy mostani példát, amikor az egyik kommentelő terhesnek nézte az egyik fürdőruhás képe miatt - írja a People.

Visszaírtam, hogy így néz ki a testem. Igen, felszedtem pár kilót a karantén kezdete óta, de szeretem a testem és büszke vagyok az alakomra. Szerintem egyáltalán nem nézek ki úgy, mintha várandós lennék. Mindannyiunknak más az alakja, az enyém ilyen és én büszke vagyok rá.

Néha szarkasztikusan szól vissza a rosszindulatú kommentelőknek, azonban úgy érzi, sokszor a kedves és higgadt visszavágás tud a legnagyobb hatást elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.