A sztár és focista kedvese nemrég szakítottak, igaz sokak szerint ez csak kis szünet a kapcsolatukban. Mindenesetre Tóth Bence elköltözött Hódi Pamelától, aki most egyedül maradt hatalmas, közös albérletükben.

A pár nemrég még büszkén mutatta meg albérletüket, boldogok voltak, hogy végre nagyobb lakásban kezdhetik meg közös életüket. A falakat is együtt festették ki, és közösen rendezték be otthonukat. Nem sokkal ezután azonban a szerelmesek szakítottak.

Sokan bíznak benne, hogy a különválás csak átmeneti, ám Bence a napokban a maradék holmiját is elvitte. Egy ismerősük a Borsnak elárulta: a férfi először barátoknál húzta meg magát, de most kivett egy saját albérletet. 

Hódi Pamela a szakítás után egyedül maradt lányával a közös albérletben.Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Pamela viszont Natival egyedül maradt a drága közös lakásban, ami most készült el:

„Ez egy jóval nagyobb és drágább lakás, mint ahol előtte éltek, és mivel ez közös előrelépésnek indult Bencével, a lelkileg megviselt Pamelának a fenntartási költségek miatt nyilván nem könnyű most anyagilag sem" – mesélte a közeli barát.

Ám úgy fest, a sztárt nem kell félteni, mivel könnyen feltalálja magát. Nemrég például arról poszolt, hogy egyedül rakta össze a teraszra vásárolt bútorokat.