Az énekesnő egy hosszú kiírást tett közzé hamarosan megjelenő albumáról. A posztban a lemez népszerűsítése mellett Lana Del Rey olyan sztároknak ment neki, mint Ariana Grande, Beyoncé, Cardi B vagy Camila Cabello.

Lana hamarosan megjelenő új albumáról írt hosszasan Instagram posztjában. Az énekesnő szerette volna megvédeni magát azokkal szemben, akik azzal vádolták, hogy helyesli a kapcsolaton belüli bántalmazást. Ezt fejtette ki, méghozzá úgy, hogy közben beszólt pályatársainak.

Szerinte ugyanis Ariana Grande, Beyoncé, Nicki Minaj vagy Camila Cabello dalai csak arról szólnak, hogy a sztárok dögösek benne, alig viselnek ruhát, a szexről és a megcsalásról énekelnek. 

„Ha Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj és Beyoncé arról énekel a toplistás slágereikben, hogy milyen jól néznek ki, nem viselnek ruhát, szexelnek és hűtlenkednek, akkor én énekelhetnék esetleg arról, hogy milyen érzés szépnek érezni magad a szerelemtől, még ha nem is tökéletes a párkapcsolat, anélkül hogy bárki azzal vádolna, hogy támogatom a kapcsolaton belüli erőszakot?" – írja az énekesnő a posztban. A hírességek közül egyelőre senki nem reagált Lana kifakadására, de elképzelhető, hogy ezzel háborút indított.