Lana Del Rey keményen beszólt Ariana Grandénak és Beyoncénak

Beyonce Nicki Minaj Ariana Grande Camila Cabello Lana Del Ray beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy hosszú kiírást tett közzé hamarosan megjelenő albumáról. A posztban a lemez népszerűsítése mellett Lana Del Rey olyan sztároknak ment neki, mint Ariana Grande, Beyoncé, Cardi B vagy Camila Cabello.

Lana hamarosan megjelenő új albumáról írt hosszasan Instagram posztjában. Az énekesnő szerette volna megvédeni magát azokkal szemben, akik azzal vádolták, hogy helyesli a kapcsolaton belüli bántalmazást. Ezt fejtette ki, méghozzá úgy, hogy közben beszólt pályatársainak.

Szerinte ugyanis Ariana Grande, Beyoncé, Nicki Minaj vagy Camila Cabello dalai csak arról szólnak, hogy a sztárok dögösek benne, alig viselnek ruhát, a szexről és a megcsalásról énekelnek.

„Ha Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj és Beyoncé arról énekel a toplistás slágereikben, hogy milyen jól néznek ki, nem viselnek ruhát, szexelnek és hűtlenkednek, akkor én énekelhetnék esetleg arról, hogy milyen érzés szépnek érezni magad a szerelemtől, még ha nem is tökéletes a párkapcsolat, anélkül hogy bárki azzal vádolna, hogy támogatom a kapcsolaton belüli erőszakot?" – írja az énekesnő a posztban. A hírességek közül egyelőre senki nem reagált Lana kifakadására, de elképzelhető, hogy ezzel háborút indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.