Demcsák Zsuzsa életét örökre megváltoztatta a tavaly tavaszi Ázsia expressz forgatása. Ott ismerkedett meg ugyanis azzal a férfivel, akiben megtalálta a másik felét. Krishan és Zsuzsa már két esküvőt is tartott, most pedig a férfi őszintén mesélt kapcsolatukról.

Krishan így emlékszik vissza az első találkozásukra:

 

Az Ázsia Expresszben dolgoztunk együtt, én a belga produkciós cég oldaláról, ő pedig mint szereplő. Eleinte kifejezetten tartottuk a távolságot, mivel mindketten dolgoztunk. Aztán Srí Lankán, a kényszerű forgatásleállás hetei alatt kezdtünk el beszélgetni. Ekkor láttam meg azt a mosolyt és azt a fényt a szemében, amelyet szerintem senki más nem látott. Gyorsan egymásra találtunk.  

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan megtalálták egymás mellett a boldogságotForrás: TV2

Az indiai férfi arról is mesélt, hogy mit érez pontosan Demcsák Zsuzsa iránt, és, hogy miként élte meg az esküvőjüket.

"Egyszerűen csak szeretem. Ezer dolgot tudnék felsorolni, de a világ legegyszerűbb és legtisztább érzésére magyarázatot találni nem kell."Kiegyensúlyozott ember vagyok, nincsenek nagy érzelmi kilengéseim. Mindig is egyszerű esküvőt terveztem, tehát nekem ez tökéletesen megfelelt. Csodálatos volt látni, Zsuzsa mennyire boldog. Nekem érzelmileg többet jelentett az egy évvel ezelőtti, indiai esküvőnk. A létező legintimebb egybekelése volt két embernek egy spontán, de nagyon határozott és egyértelmű gondolat megfogalmazása után. Ott aztán még ennyi „felhajtás" sem volt.  

A teljes interjú a Blikk.hu-n olvasható.