Denzel Washington az életben is akcióhős: megmentette egy férfi életét

élet Denzel Washington hajléktalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Denzel Washington bebizonyította, hogy nem csak rendkívűli színész, hanem csodálatos ember is: megmentette egy hajléktalan férfi életét.

A színész Kaliforniában autókázott, amikor a forgalom kellős közepén mászkált a hajléktalan férfi. Meglehetősen zavart volt a viselkedése és mivel rendkívül balesetveszélyesen közlekedett, nem csak magára, de másokra is nagy veszélyt jelentett - számolt be a TMZ.

Denzel ekkor kiszállt a kocsijából, és lekísérte a járdára, hogy minél előbb biztonságban legyen. A színészt azt sem zavarta, hogy a férfi nem viselt védőmaszkot, ami igencsak kockázatos a járvány idején. Azonnal értesítette a rendőrséget és végig ott maradt a zavart férfival, illetve próbálta megnyugtatni. Egészen az igazoltatásig vele volt, pedig ő nem is tudta, hogy egy hollywoodi sztár mentette meg az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.