Szilágyi István fia kezd rájönni mit tett édesapjával

Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság halál temetés Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István fia, Péter nem vehetett részt apja temetésén, akit lassan egy hónapja, május 3-án gyilkolt meg egy kalapáccsal. A férfinak egyre jobban térnek vissza az emlékei, kezd emlékezni mit tett azon a végzetes napon.

Péter végigaludta a színész pénteki temetését, hiszen rengeteg nyugtatót adtak neki - írja a Ripost. A 49 éves férfi jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) tölti a harminc napos letartóztatását, az intézményt apja temetésének idejére sem hagyhatta el.

Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben 2020.05.22-én Fotó: Koncz Márton - Origo

Péter szervezete az utóbbi hetekben kezdett regenerálódni, hiszen nem több ideje nem jutott alkoholhoz és fölösleges gyógyszerekhez, ez pedig azt eredményezte, hogy a férfi elmeállapota egyre tisztább. Előtte rendszerint előfordult, hogy édesanyja gyógyszereit is beszedte ezzel teljesen katatón állapotba kerülve. Már teljesen emlékszik a gyilkosság napjára, és egyre inkább kezdi felfogni tette súlyát. Állítólag nehezen birkózik meg a lelkiismeretével és rendszeresen kiborul, ezért a szakorvosok kúraszerűen nyugtatót rendelnek neki. Nem volt ez másképp pénteken sem: míg a rákoskeresztúri Új Köztemetőben a család és a barátok végső búcsút vettek az apjától, ő a gyógyszerek hatására végigaludta azokat az órákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.