Presser Gábor kendőzetlenül beszélt a zeneiparról

őszintén Presser Gábor zeneipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor véleménye szerint elég sok szélhámos van a zenészek között.

Az ikonikus rockzenész a Forbes-nak adott interjújában többek között arról mesélt, miért nem teljesedett ki az amerikai karrierje.

„Az, hogy nem tudtuk learatni a sikert, nyilvánvalóvá tették az ottani szakemberek. Nem állt mögöttünk megfelelő csapat, megfelelő pénz és az a csapat, ami az amerikaiaknak megvolt.

Nem tudtunk előszedni a 100 ezer dollárokat a kalapból"

– mesélte Gábor, majd hozzátette, hogy manapság gyakran hülyére veszik az embert a kreatíviparban.

„Szokjanak hozzá, ez az ipar így működik. Elég sok szélhámia van a zenészek között. Persze, ma már egészen más, a legtöbbjüknek van menedzsere.

Nem tudom pontosan, hogy ma hogy működtetnek egy fiatal zenekart. Amit én mondok, az idézőjelben történelmi távlat: közel negyven éve történt, nem lehet összehasonlítani"

Gábor azt is elárulta, hogy nem túl bizakodó a jövőre nézve, ugyanis a Padlás című darabbal - ami tavaly még a Broadwayre készült - nem biztos, hogy visszatér Amerikába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A zeneigazgató irodájában #pressergábor

Kultúrpart (@kulturpart) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.