Humenyánszky Jolán temetés Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Humenyánszky Jolán bevallotta: nem akarja, hogy majd ha eljön az idő, a férje mellé temessék. Nem mintha időszerű lenne erről beszélni, hiszen Jolika néni szerencsére jó egészségnek örvend. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Szilágyi István május 3-án, tragikus körülmények között elhunyt. Lópici Gáspárt néhány napja örök nyugalomra helyezték, ám a fia nem akart megjelenni a temetésen. Édesanyja korábban egy interjúban azt mondta, nem haragszik a fiára, sőt, azt is bevallotta: talán genetikai okai is lehetnek annak, hogy Péter ilyen agresszív természetű.

Az idős asszony nemrég pedig azt is elárulta: ha majd eljön az idő, nem szeretne férje mellett nyugodni, bármennyire is szerette őt.

"Nagyon szerettem Pistát, de neki más volt a vallása, református volt. Máshogy van az a föld szentelve, mint ahogy nálunk, katolikusoknál szokás" - mondta a Blikknek.

Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben 2020.05.22-én Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.